Growmach, Traktör, Tarım Makinaları ve Ekipmanları Fuarı, 10-14 Ekim 2023 tarihlerinde Anfaş Fuar Merkezi, Antalya'da uluslararası tarım makinaları sektörünü bir araya getirecek.
Fuar kapsamında, Tarım Makinaları Derneği (TARMAKDER) ve Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR) işbirliğiyle, Tarım Makinaları ve Teknolojileri Proje/Tasarım Yarışması (TARMAKTEK 2023) düzenlenecektir.
TARMAKTEK 2023 yarışması, Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği ile Biyosistem Mühendisliği lisans ve lisansüstü programlarındaki öğrencileri, tarım makinaları sektörünün önde gelen paydaşlarıyla bir araya getirerek, işbirliği ve dayanışma kültürünü güçlendirmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda, tarım teknolojileri alanındaki yenilikçi fikirlerin hayata geçirilmesi hedeflenmekte, akademisyenler ile sektör temsilcilerinin etkileşimi artırılarak üniversite-sanayi işbirliğine katkı sağlanması amaçlanmaktadır.
Growmach fuarında düzenlenecek ödül töreni, tarım makinaları ve teknolojileri alanında üstün başarıları olan katılımcıları onurlandıracak ve sektördeki işbirliğinin önemini vurgulayacaktır. Bu etkinlik, geleceğin tarım sektörünün ileri gitmesinde önemli bir adımı temsil ediyor.

Detaylı bilgi için incelenebilecek bağlantılar:

Proje tanıtım videosu (Agro TV)
Tarım Makinaları ve Teknolojileri Proje/Tasarım Yarışması (TARMAKTEK 2023)
Tarım Makinaları Derneği
Türk Tarım Alet ve Makinaları İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR)
Growmach Fuarı