2021-2022 Eğitim Öğretim yılı güz dönemi Akademik Kurul toplantısı, 11 Ekim Pazartesi günü saat 12:00'de Fakültemiz toplantı salonunda tüm öğretim üyesi ve elemanlarının katılımlarıyla gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını yapan Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet KAZANKAYA 2021 yılının genel bir değerlendirmesini yaparak, Üniversitemizin de içinde bulunduğu kalite yönetim sisteminden bahsetti. Aynı zamanda Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) kapsamı ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Yeni yayına başlayan fakülte dergimiz ve fakültemiz tarafından organize edilen Ahi Evran Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi hakkında da kısa bilgilendirmelerde bulundu. Daha sonra Fakültemiz öğretim üyelerden Prof. Dr. Ahmet ŞAHİN, Doç. Dr. Sultan KIYMAZ, Dr. Öğr. Üyesi H. Didem SAĞLAM ALTINKÖY ve Dr. Öğr. üyesi M. Alev ATEŞ sorumlu oldukları kalite komisyonlar ile ilgili açıklamalarda bulundular.