Üniversitemiz, Ziraat Fakültesi, Biyosistem Mühendisliği Bölümü, 11.03.2021 tarihinde “Çevresel Duyarlılığa Yönelik Etkinlik” kapsamında, özel sektörde paydaşlarından biri olan, Ülkemiz lider traktör üreticisi “Türk Traktör” ile birlikte “Turk Traktor Commercial Kitchen” isimli çevrimiçi etkinlik kapsamında bir alt etkinlik düzenlenmiştir. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Biyosistem Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Gülden Özgünaltay Ertuğrul ve Türk Traktör firmasında Satış Operasyonları Yöneticisi Banu Tabanlı tarafından planlanarak moderatörlüğü yürütülen “Sustainability of Water, Energy and Food Resources” başlıklı alt etkinliğe çalışma ortakları olarak Texas A&M Üniversitesinden Asst. Prof. Dr. Bassel Daher, Ege Üniversitesinden Prof. Dr. Adnan Değirmencioğlu, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Biyosistem Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Ömer Ertuğrul ve Dr. Öğr. Üyesi Gülden Özgünaltay Ertuğrul sunum, fikir ve görüşleriyle katkı sağlamışlardır.