Üniversitemiz, Ziraat Fakültesi, Biyosistem Mühendisliği Bölümü, 28.04.2021 tarihinde “Sosyal Sorumluluk Etkinlikleri”kapsamında özel sektör paydaşlarından biri olan, Ülkemiz lider tarım makinaları firmalarından “Hisarlar A.Ş.-Mahindra Rise” ile birlikte “Tarım Makinaları Sektör Buluşmaları” isimli çevrimiçi etkinlik kapsamında, özel sektör faaliyetleri ve sosyal sorumluluk odaklı bir alt etkinlik düzenlenmiştir. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Biyosistem Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Ömer Ertuğrul tarafından planlanarak moderatörlüğü yürütülen “İş Dünyası ve İnsan Kaynakları” başlıklı alt etkinliğe Hisarlar A.Ş.-Mahindra Rise firmasından Eğitim Kıdemli Uzmanı Faruk Fevzi Çelik ve Hisarlar A.Ş. – Mahindra Grup Destek ve Teşvikler Yöneticisi Dilek Candüz sunum, fikir ve görüşleriyle katkı sağlamışlardır. Etkinlik, Fakültemiz öğrencileri, bölüm öğretim üyeleri, diğer üniversitelerden öğretim üyeleri ve öğrencilerin dinleyici olarak katılımı ile yürütülmüştür.