Üniversitemiz koordinatörlüğünde, Ankara Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi ortaklığında kurulan JİSTUAM Jeotermal İleri Sera Teknolojileri ve Üretim Teknikleri Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülecek projeler konusunda Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğünde 09/11/2021 tarihinde toplantı yapıldı. Toplantıya Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdür Yardımcısı İhsan ASLAN, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet KAZANKAYA, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Prof. Dr. Hasan Hüseyin ATAR, Prof. Dr. Soner KAZAZ, Prof. Dr. Ahmet EŞİTKEN, Dr. Öğretim Üyesi Ramazan AYRANCI, Dr. Öğretim Üyesi Hakan BAŞAK, Dr. Öğretim Üyesi Erkan EREN, Bahçe Bitkileri Araştırmaları Dairesi Başkanı Gökhan KIZILCI ve konu ile ilgili Araştırmacılar katıldı.