Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Bahadır ALTUN’un proje yürütücüsü olduğu “Türkiye'de Yetişen ve Süs Bitkisi Potansiyeli Olan Bazı Sulak Alan Bitkilerinde Çoğaltma, Yetiştirme, Muhafaza ve Doğal Yetişme Ortamı Özellikleri Üzerine Araştırmalar” adlı proje ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Hakan BAŞAK’ın proje yürütücüsü olduğu “Tuza Tolerant Su Kabağı (Lagenaria siceraria) Melezlerinin Karpuza Anaçlık Potansiyellerinin Belirlenmesi” adlı proje, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından, 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında 2021 yılı 1. döneminde destek almaya hak kazandı. Hocalarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.