2021 Yılı Ziraat Fakültesi Mezuniyet Töreni, 05.07.2021 tarihinde, Saat: 14.00’da, Fakültemiz konferans salonunda yapıldı. Pandemi şartlarından dolayı sınırlı katılımcının davet edildiği Mezuniyet Törenine; Fakülte yönetimi, Bölüm Başkanları, öğretim üyeleri, fakülte ve bölümler bazında dereceye giren öğrencilerimiz ve onların aileleri katıldı.

Mezuniyet Töreni kapsamında, Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Ahmet KAZANKAYA, mezuniyet törenine katılanlara hitap etti. Prof. Dr. Ahmet KAZANKAYA konuşmasında; pandemi dönemindeki eğitim sürecine vurgu yaparak bu süreçte özveriyle çalışan öğretim elemanlarına, öğrencilere ve öğrenci velilerine teşekkür etti. Dekanımız, Fakültemizden mezun olan bütün öğrencilerimizi ve fakülte ve bölümler bazında dereceye girerek üstün başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ederek bundan sonraki yaşamlarında, başarılarının devam etmesini temenni etti. Prof. Dr. Ahmet KAZANKAYA konuşmasından sonra, ilk önce fakültemiz genelinde dereceye giren öğrencilerimize ve ardından bölümler bazında dereceye giren öğrencilerimize plaket ve akademik başarı belgeleri takdim edildi. Son olarak Fakülte binamızın önünde toplu olarak hatıra fotoğrafı çekildi. 2021 Yılı mezunlarımızı tebrik eder, bundan sonraki meslek hayatlarında başarılarının devamını dileriz.