Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi koordinatörlüğünde, Ankara Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi ortaklığında kurulan Jeotermal İleri Sera Teknolojileri ve Üretim Teknikleri Ortak Uygulama Merkezi (JİSTUAM) kapsamında, JİSTUAM tarafından gerçekleştirilecek Ar-Ge çalışmaları ve projelere ilişkin konuların değerlendirildiği Üniversitemiz koordinatörlüğünde, Ankara Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesinin katılımlarıyla "JİSTUAM-Öncelikli Ar-Ge Çalışmaları ve Proje Konuları Değerlendirme Çalıştayı" 30 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 10:30'da online olarak yapılmıştır. Çevrimiçi olarak düzenlenen toplantıya Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Vatan KARAKAYA, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa KURT, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan ATAR ve Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki BAYRAMOĞLU ile çok sayıda akademisyenin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.  Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet KAZANKAYA hocamız tarafından modere edilen toplantıda Fakültemiz Dekan Yarımcısı Dr. Öğr. Üyesi HAKAN BAŞAK "Jeotermal İleri Teknolojileri ve Üretim Teknikleri Ortak Uygulama Merkezi Çalıştayı" başlıklı sunumunu yaptı. Proje kapsamında çalışma konularına ve projelere katkı sağlayabilecek öğretim elemanlarının katkı yapabilecekleri alanla ilgili olarak soru ve önerilerde bulunarak toplantı tamamlandı.