Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi işbirliğinde 11.06.2021 Cuma Günü Saat 14:45'de "Ceviz Fidan Yetiştiriciliği ve Sertifikasyon Sistemi" başlıklı panel akademisyenlerin, öğrencilerin, ceviz üretici ve yetiştiricilerin katılımlarıyla online olarak gerçekleştirilmiştir. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gıda İşleme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Söğüt tarafından modere edilen panele Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet KAZANKAYA konuşmacı olarak katılmışlardır. Ayrıca Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Ziraat Fakültesinden Prof. Dr. Mehmet SÜTYEMEZ, Balıkesir Tarım ve Orman Müdürlüğü Temsilcisi Ziraat Mühendisi Berkant GÜNDÜZ ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Prof. Dr. Metehan YILGÖR de panele konuşmacı olarak katılmışlardır. Ülkemizde ve dünyada Ceviz Fidan Yetiştiriciliği ve Sertifikasyon Sistemi ile ilgili genel bilgilerin konuşulduğu panelde konu ile ilgili olarak öğretim üyeleri, öğrencilerin ve üreticilerin karşılıklı olarak yorumları, soru/sorunları ve talepleri değerlendirilmiştir.