Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü ile Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi işbirliğinde 29.04.2021 Perşembe Günü Saat 20:30'da Tarım Ekonomisi Bölümü Öğrencilerine yönelik "Döngüsel Ekonomi ve İnovasyon Örnekleri" başlıklı etkinlik AYDEP üzerinden gerçekleştirilmiştir. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Arzu KAN tarafından modere edilen etkinliğe öğretim üyeleri, öğrenciler ve Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan PEKER konuşmacı olarak katılmıştır. Konu ile ilgili olarak öğretim üyeleri, öğrencilerin karşılıklı olarak yorumları ve talepleri değerlendirilmiştir.