Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü ile Mersin Üniversitesi Genç Girişimci Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde 17.03.2021 Çarşamba Günü Saat 20:00'de Tarım Ekonomisi Bölümü Öğrencilerine yönelik "Girişimcilik Etkinliği" başlıklı etkinlik AYDEP üzerinden gerçekleştirilmiştir. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Arzu KAN tarafından modere edilen etkinliğe öğretim üyeleri, öğrenciler ve Mersin Üniversitesi Genç Girişimci Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Duygu HIDIROĞLU konuşmacı olarak katılmıştır. Konu ile ilgili olarak öğretim üyeleri, öğrencilerin karşılıklı olarak yorumları ve talepleri değerlendirilmiştir.