Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından hazırlanan ve yürütülen sosyal etkinliklere devam edilmektedir.

Doç.Dr. Kadir Akan moderatörlüğünde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesinde öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak “21 yüzyılda Kariyer Planlaması “isimli etkinlik düzenlenmiştir. Kariyer planlamasına olumlu etkisinin olacağını düşünülen etkinlik, 15 Mart 2021 (Pazartesi) günü saat 21:00’da online olarak gerçekleştirilmiştir. Etkinlik Fakültemiz tüm öğrenci ve akademik ve idari personeline açık olarak yapılmıştır. Etkinlik Ziraat Fakültesi Dekanı sayın Prof. Dr. Ahmet KAZANKAYA’nın açılış konuşması ile başlamış olup sonrasında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi sayın Dr. Öğr. Üyesi Çetin Kürşat Bilir tarafından “21 yüzyılda Kariyer Planlaması isimli sunumu şeklinde devam edilmiş daha sonra konu ile ilgili olarak öğretim üyeleri, öğrencilerin karşılık olarak yorumları ve talepleri değerlendirilmiştir.