Fakültemiz, Bitki Koruma Bölümü 3. Sınıf öğrencilerinden Alperen KUTALMIŞ’ın hazırlamış olduğu “Tropinota (=Epicometishirta (Poda) (Coleoptera:Scarabaeidae)’dan Entomopatojenik Fungus İzolasyonu, Karakterizasyonu ve Zararlı Üzerindeki Etkinliklerinin Araştırılması” ve Cafer YABANERİ’nin hazırlamış olduğu “Ceviz (Juglans regia L.)’den Endofitik Fungusların İzolasyonu,  Karakterizasyonu ve Gnomonia leptostyla Üzerindeki Antagonistik Etkilerinin Araştırılması” isimli projeler Prof. Dr. Ali SEVİM danışmanlığında, 4. sınıf öğrencilerimizden Fatma Gül KAMÇILARMerve AYGÜN ve Ruveyda AKSOY‘un hazırlamış oldukları “Bazı bitkisel uçucu yağların laboratuvar koşullarında Blatta lateralis (Dictyoptera: Blattidae)‘e karşı kontak, repellent ve fumigant etkinliğinin belirlenmesi” ile Betül ÇİFTÇİ’nin hazırlamış olduğu “Galleria mellonella (Lepidoptera: Pyralidae)’nın kitle üretiminde daha ucuz alternatif besinlerin araştırılması” isimli projeleri ise Dr. Öğr. Üyesi Hayriye Didem SAĞLAM ALTINKÖY danışmanlığında TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği (2020 yılı 1. dönem) kapsamında desteklenmiştir.

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve danışmanlıklarını yürüten öğretim üyelerimizi tebrik ederiz.