Üniversitenin şehri ile bütünleşmesini önemseyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, 3. Geleneksel Üniversite – Şehir Buluşmasında Kırşehir halkı ile üniversitemizi bir araya getirdi. 3 Mayıs 2019 tarihinde Cacabey Meydanında başlayan ve iki gün süren 3. Geleneksel Üniversite – Şehir Buluşması etkinliğine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel ile Prof. Dr. Mustafa Kurt, Genel Sekreter Mehmet Zeki Küçük, dekanlar, daire başkanları, okul müdürleri, akademik ve idari personel, öğrenciler ve Kırşehir halkı katıldı.

Rektör Karakaya: “Çiftçilerimiz Üretimi Kendileri Yapmaya Başlayacak”

Projelerimiz içinde yer alan Kaba Yem Üretim Projesini de anlatan Rektör Karakaya, Kırşehir’in hayvancılıktan elde ettiği gelire destek olmak amacıyla 5 farklı bölgede yem üretmeye başladıklarını kaydetti. Bu yıl 300 dönüm ekim yaptıklarını, önümüzdeki yıl da 500 dönüm ekim yapmayı planladıklarını vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, “Üçüncü yılında artık çiftçilerimiz kendi yemlerini kendileri üretmeye başlasınlar istiyoruz.” dedi.

Düzenlenen etkinlikte Fakültemize ait standlarda Bölümlerinin tanıtımları, çalışma alanları ve uygulamaları hakkında görevli arkadaşlar tarafından bilgilendirmeler yapıldı.