Üniversitemizin içinde bulunduğu EFQM Mükemmellik modeli kapsamında fakültemizde 10.08.2023 tarihinde online olarak bilgilendirme toplantısı yapıldı. Tüm akademik, idari personel, kalite öğrenci temsilcilerimiz ve fakültemiz öğrenci topluluk başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda fakültemiz birim EFQM temsilcileri Doç. Dr. Fahriye ERCAN ve Doç. Dr. Mustafa KAN hocalarımız ile Üniversitemiz EFQM ekibinden 5. kriter sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi H. Didem SAĞLAM ALTINKÖY hocamız tarafından EFQM modeli ile ilgili gerekli bilgilendirmeler yapıldı. Her bir kriter grubu ile ilgili açıklamalar ve neler yapılması gerektiği hakkında gerekli bilgilendirmeleri yapan hocalarımız katılımcıların sorularını yanıtlamalarıyla toplantı tamamlandı.