Fakültemizde EFQM mükemmelliyetçilik modeli 2. Kriter faaliyetleri kapsamında 11.09.2023 Pazartesi günü saat 14.00'de fakültemiz konferans salonunda Yenilikçi ve Yaratıcı Düşünme Platformu üyeleri tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı. Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Tarımsal Alt Yapı ve Arazi Değerlerdirme Şube Müdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Ersin ÖĞÜLMÜŞ ve akademik, idari personel ve öğrencilerimizin katılımlarıyla yapılan toplantıda fakültemiz Yenilikçi ve Yaratıcı Düşünme Platformu sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Sebahattin YILMAZ hocamız tarafından platform hakkında bilgilendirici tanıtımlar yapıldı. Toplantı sonunda katılımcıların yenilikçi fikirleri ile ilgili görüşleri sözlü ve yazılı alınarak toplantı tamamlandı.