Fakültemizde EFQM modeli 2. Kriter faaliyetleri kapsamında 11.09.2023 Pazartesi günü saat 16.00'da online olarak "Çevre Duyarlılığın Artırılması, Çevre ve Enerji Yönetimi" başlıklı etkinlik düzenlenmiştir. Fakültemiz Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölüm öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ramazan BEYAZ hocamız tarafından modere edilen etkinliğe Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. İlkay AÇIKGÖZ ERKAYA konuşmacı olarak katılmıştır. Etkinlikte hocamız çevre duyarlılığı ve enerji yönetimi hakkında ve üniversitemizin çevre enerji politikası hakkında gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır.  Öğrenci, idari ve akademik personelin katılımlarıyla gerçekleşen etkinlik çevre duyarlılığı ile ilgili karşılıklı fikir alışverişleriyle tamamlanmıştır.