18.09.2023 tarihinde, Fakültemiz EFQM Modeli hazırlıklarını değerlendirmek ve yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla Üniversitemiz EFQM Modeli 3. Takım Saha İzleme ekibi tarafından Fakültemize ziyaret gerçekletirildi. Ziyarete; 3. Takım Saha İzleme Programı takım başkanı Doç. Dr. Mustafa KAN ile takım üyeleri katıldı. Saha İzleme Programı ilk olarak Dekanlık makam odasında Birim yöneticileriye açılış toplantısı yapılarak başladı. Açılış programında Fakültemiz Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Hakan BAŞAK , Doç. Dr. Ramazan AYRANCI, Birim EFQM Modeli Temsilcisi Doç. Dr. Fahriye ERCAN, Birim Kalite Temsicilerimiz Dr. Öğr. Üyesi H. Didem SAĞLAM ALTINKÖY, Dr. Öğr. Üyesi M. Alev ATEŞ katıldı. Daha sonra, saha izleme takımı üyeleri gruplara ayrılarak belirli odak gruplarıyla (akademisyen, idari ve öğrenci) görüşmeler yaptı.