Fakültemiz Biyosistem Mühendisliği öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gülden ÖZGÜNALTAY ERTUĞRUL danışmanlığında Bahçe Bitkileri Bölümü öğrencisi, Melek ERDOĞAN’ın “Kiraz Hasadının Ergonomik Açıdan İncelenmesi” ve Biyosistem Mühendisliği Bölümü öğrencisi Ayşe Gül DAVŞANCI’nın “5S Yönteminin Sera İşletmelerinde Güvenliğin ve Verimliliğin Artırılmasındaki Etkinliğinin İncelenmesi” projesi ile Tarım Ekonomisi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa KAN danışmanlığında Tarım Ekonomisi öğrencisi İlayda ALGAN’nın “Coğrafi İşaretlerin Yerel Kalkınma Yönüyle Değerlendirilmesi: Kayseri İli "Yamula Patlıcanı" Örneği” isimli projeleri TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 Yılı 1. Dönem kapsamında kabul edilmiştir. Projeleri desteklenen öğrencilerimizi ve danışman hocalarımızı tebrik ederiz.

TÜBİTAK 2209-A PROJELERİ

Öğrenci