Zirai Etkinlikler Topluluğu tarafından düzenlenen Kariyer Günleri kapsamında 17.11.2023 Cuma günü saat 13.30'da Kırşehir Ahi Evran Ünivesitesi Kongre ve Kültür Merkezi Prof. Dr. Fuat SEZGİN salonunda kanatlı sektörüne yön veren Türkiye Bilimsel Tavukçuluk Derneği Başkanı  Prof. Dr. Rüveyda AKBAY'ın katılımlarıyla "Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği" hakkında söyleşi düzenlenmiştir. Hocamız Kanatlı hayvan sektörü ve kariyer hayatı ile ilgili yaşamış olduğu deneyimlerini akademik personel ve öğrencilerimizle paylaşmıştır. Etkinlik sonunda Rüveyda Hocamızın Üniversitemize getirilmesinde büyük emeği olan Doç. Dr. Serdar KAMANLI hocamız ile Zirai Etkinlik Topluluğu başkanı Zootekni bölümü 4. öğrencimiz Abdullah Selim ÖNER tarafından RÜveyda AKBAY hocamıza günü anısına binaen plaket takdim edilmiştir.