Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa Kasım KARAHOCAGİL Fakültemizi Ziyaret Ettiler

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa Kasım KARAHOCAGİL kalite çalışmaları kapsamında 2024 yılı planlamalarını yerinde inceleyerek değerlendirmek amacıyla 17.01.2024 Çarşamba günü saat 10.30'da fakültemizi ziyaret ettiler.
Fakültemizde kalite çalışmaları çerçevesinde 2024 yılı planlamalarına başlandı. Bu kapsamda faaliyet planları, süreç performans hedefleri ve risk planlamalarının taslakları hazırlandı. Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kasım KARAHOCAGİL katılımı ile gerçekleşen toplantıda hazırlanan taslaklar gözden geçirildi.


Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet KAZANKAYA yaptığı sunumlarında 2023 yılında gerçekleştirilen faaliyetler çerçevesinde güçlü ve güçlendirilmesi gereken yönleriyle bir yılık kalite sürecini özetlediler. Ardından 2024 kalite planlamaları kapsamında hazırlanan faaliyet planları ve süreç performans hedefleri istişare edildi.

Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kasım KARAHOCAGİL başkanlığında yapılan toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali GÜNEŞ, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İLTER, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet KAZANKAYA, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Ramazan AYRANCI ve Doç. Dr. Hakan BAŞAK, Fakülte Sekreterimiz Ercan SARIKAYA, Kalite Koordinatör Yardımıcısı Ekrem ÖZTÜRK, Bölüm Başkanlarımız  ve Kalite Komisyon üyeleri katıldılar. Toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kasım KARAHOCAGİL araştırma-geliştirme ve toplumsal katkıya yönelik hedeflerimizin süreç perfomans göstergelerine ve faaliyetlerimize yansımalarına önem verildiğini belirttiler. Ayrıca Birleşmiş Milletler sürdürülebilir kalkınma hedeflerine yönelik fakültemizde yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirterek, sonraki süreçte özellikle enerji ve çevrenin korunmasına yönelik hedeflerimizi tüm bölüm hedeflerimiz içinde yer almasını talep ettiler.


Verimli geçen toplantıda Fakültemizin güçlü yönlerinin görünür hale gelmesi ve iyileştirilme faaliyetlerinin yapılması gerektiği de belirtildi.

FaLang translation system by Faboba
© 2024, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
Eski Web Sitemiz
Geliştirme Ekibi