İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü (İKSAD) Genel Sekreteri  Dr. Kaldygul Adılbekova, enstitü üst yönetim kurulu üyeleri Prof.Dr. Ana Campina (Portekiz) ve Prof.Dr. Carlos Rodrigues (Portekiz) ile Konferanslar Bölümü sorumlusu Atabek Movlyanov,  yapılan ve planlanan işbirliklerini görüşmek üzere üniversitemize bir ziyaret gerçekleştirmişlerdir. Rektör yardımcısı ve Rektör vekili Sayın Prof.Dr. Ali Güneş hocamızın makamında Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ahmet Kazankaya ve fakültemiz öğretim üyesi Dr.Öğr.Üyesi Mevlüde Alev Ateş ile birlikte yapılan görüşmede bugüne kadar yapılan ve devam eden işbirlikleri ile yeni yapılması planlanan işbirlikleri konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmuştur.