8 Mart Cuma günü  Üniversitemizin 10 topluluğunun katılımlarıyla birlikte deprem bölgesindeki konteyner kentlere ziyaret gerçekleştirilmiştir. Etkinliğimizin ilk durağında İnönü Üniversitesinde öğrencileri ve SKS başkanının güzel karşılaması sonrası İnönü üniversitesi öğrencileri ile birlikte hatıra ormanı için  fidan dikimi gerçekleştirdik. Sonrasında İnönü üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet KIZILAY ile görüşüp Konteyner kenti  ziyaret edip vatandaşlarımıza destek olmak onların sorunlarına çözüm bulmak adına Malatya ya geldiğimizi belirtip Üniversitemizin Topluklarını  tanıtıp güzel sohbet gerçekleştirdik. Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Mustafa Kasım KARAHOCAGİL Hocamızın selamlarını iletip verdikleri hediye ve misaperverlikleri için teşekkür edip konteyner kentimize geçiş yaptık. Koytener kentte yaşayan insanların yanına ziyarete gitmiş olup diğer topluluklar ile çocukların birazcıkta olsa yüzünü güldürmek onları mutlu etmek  istedik. Topluluklarımız müzik eşliğinde çocukları eğlendirerek yüz boyama , top oynama ve oyuncak dağıtımı yaptılar. Biz ATAK topluluğu olarak yeni başlangıçlara bir umut olmak adına  topluluğumuzun hazırlamış olduğu tohumları vatandaşarımıza dağıttık üreticilerimizin güncel üretimleri hakkında bilgi alınmış olup depremin yaşattığı sorunlar ve bu sorunlar için teknik çalışmalar yapıp not aldık. Ziraat mühendisleri adayı olarak bu sorunlara çözüm bulmak adına gerekli çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Bu etkinlik kapsamında katılım gösteren topluluklarımıza teşekkür ederiz. (ATAK)