Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Mısra Sezer ve Büşra Yalçın, Türk Traktör tarafından Antalya'da 9-11 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Türk Traktör Akademi Kampı'na katılmaya hak kazandı.

Mısra Sezer ve Büşra Yalçın, kamp süresince bir gün teorik, iki gün uygulamalı olmak üzere çeşitli eğitimlere katılacak. Traktör sürüşü, hassas tarım sistemleri, ekipman kullanımı ve iş makinası sürüşü gibi konularda derinlemesine bilgi sahibi olacak olan öğrencilerimiz, aynı zamanda sektörden önemli isimlerle tanışma fırsatı bulacak.

Bu değerli eğitim fırsatını başarıyla elde eden Mısra Sezer ve Büşra Yalçın’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi olarak, öğrencilerimizin böyle prestijli programlarda yer alarak alanlarında ilerlemelerinden gurur duyuyoruz.