29.06.2024 tarihinde Fakültemiz binası önünde gerçekleşen törene dekanlık, mezunlarımız, aileleri ve fakültemiz öğretim elemanları katılmıştır. Tören açılışının ardından fakülte birincisi olan Bahçe Bitkileri bölümü öğrencisi Buşra Özdemir tüm mezunlar adına bir konuşma gerçekleştirmiştir. Daha sonra fakülte birincisi Bahçe bitkileri bölümünden BuşraÖzdemir’e, Fakülte ikincisi Zootekni bölümünden Harun Emirhan Mendi’ye ve fakültemiz üçüncüsü Bitki Koruma bölümünden Nimet Gezer’e dekanlığımız adına plaket ve başarı belgesi takdim edilmiştir. Tüm bölümlerden mezun olan öğrencilerimizin bölüm olarak anons edilmesi ve bölüm hocaları tarafından ayrı ayrı mezuniyet belgelerinin verilmesiyle tören sonlandırılmıştır. Tüm mezunlarımıza yeni hayatlarında başarılar diliyoruz.