Anadolu İzlenimleri Dergisi, tarım ve üretim sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getiren “Üretim ve Üreticinin Yüzyılı” ödül törenini Ankara’da gerçekleştirdi.

Törene, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Dr. Metin Türker, Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Afire Sever, Tarım İşletmeleri Genel Müdürü Hasan Gezginç, TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Naim Çoban, TMO Genel Müdür Yardımcısı Ümit Orhan, TAGEM Genel Müdür Yardımcısı  Mesut Akdamar, Et ve Süt Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kalkan, Ankara BB. Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Mekin Tüzün, Tarım ve Orman Bakanlığı Baş Müfettişi Recep Semiz, Ankara İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Korkmaz, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet KAZANKAYA, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin ATAR, Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüstem CANGİ, sektör temsilcileri, akademisyenler ve çok sayıda bürokrat katıldı. Törende Akademik alan, üretimde iyi örnek, tarım gazeteciliği ve Anadolu izlenimleri jüri özel ödülü olmak üzere dört kategoride ödül verildi.

Törende; Üretim ve Üreticinin Yüzyılı Akademik Ödüller Kategorisinde Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet KAZANKAYA,  Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Atar ve Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüstem CANGİ’ ye ödülleri takdim edildi.

Haber linki için tıklayınız.