ERCAN SARIKAYA

0 386 280 39 02

1971 yılında Ankara’da doğdu. Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Enstitüsü’nü, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü, İnönü Üniversitesi’nde Sağlık Eğitimi Bölümü’nü ve Ahmet Yesevi Üniversitesi Ekonomi Fakültesinde Yönetim ve Organizasyon alanında Yüksek Lisans eğitimini bitirdi.

İlk defa 1995 yılında Sağlık Bakanlığı’nda göreve başladı. Sağlık kuruluşlarında Sağlık Eğitimcisi, Hastane Müdür Yardımcılığı, gibi görevlerde bulundu. Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Yatırım Planlama ve Koordinasyon Şube Müdürü olarak görev yaptı. 2010 yılında kurum değiştirerek Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne Fakülte Sekreteri olarak atandı. 2010-2011 yılları arasında AEÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı görevini de yürüten Sarıkaya halen Ziraat Fakültesinde Fakülte Sekreteri olarak görevine devam etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.